Ett eget rum

juni 30, 2007

Jobb, bil och sånt…

Filed under: Uncategorized — klotho @ 07:46

Har tillbringat alldeles för mycket tid på jobbet under juni månad, och de lediga stunderna hemma har ägnats åt återhämtning. Idag är en sådan dag. Jag vaknar tidigt, men ligger kvar i sängen och försöker ägna mig åt att slappna av…går sisådär.

Vår lilla avdelning med 2,8 personal har dock slagit rejält omsättningsrekord denna månad (juni) och vi har talat om för chefen att vi vill fira med tårta. Hoppas att han tar oss på orden.

Nu är det dock bara åtta arbetsdagar kvar till dess att min semester infaller. Det ska bli så skönt. Speciellt med tanke på att jag har köpt en bil. Japp, en bil! Än så länge ingen lägenhet dock. Tittade på en i Munkebäck som jag gillade väldigt mycket, men jag gillade inte mäklaren. Enligt honom så var vi fem personer som bjöd på lägenheten, ”men det kommer nog två till” och när jag sade till honom att detta bud är mitt slutbud så svarar han ”jag tycker inte att du ska sluta nu”. Vilket gjorde att jag replikerade ”det tycker jag”.

Nåja, med en bil så bli behovet av en ny lägenhet något mindre samt att jag kan vara lite friare i valet av område.

Ska titta på ytterligare några lägenheter och se till att få hem bilen till nästa vecka. Vi har kommit överens om pris på bilen, men den är inte betald ännu och inga papper är påskrivna så jag kan fortfarande ångra mig, men jag hoppas att säljaren inte gör det. Ser redan fram emot allt jag kan göra enkelt och smidigt; hälsa på kompisar som bor utanför stan med taskiga kommunala förbindelser, storhandla, slänga skräp på återvinningsstation, åka på utflykt, hälsa på släkten, ta med mig möbler och grejer från mammas källarförråd. Samt kunna ta bilen till jobbet och därmed halvera min restid även om kostnaden ökar. Frihet i en liten bil!

Annonser

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: