Ett eget rum

juli 16, 2007

Saltholmen

Filed under: Uncategorized — klotho @ 16:05

Första soliga varma och inte så blåsiga dagen på evigheter. Inte ett regnmoln i sikte när jag styrde kosan mot Saltholmen. Jag hittade en ledig plats på klipporna vid mittenbryggan trots att jag inte var där förrän efter kl 1100.

18 grader i vattnet kl 800 var det, men jag väntar ett par dagar till så att solen (förhoppningsvis) hinner värma upp vattnet lite till.

Solen sken, jag satte igång mp3-spelaren och njöt av värmen och de svalkande vindpustarna som svepte över mig lite då och då. Så småningom plockade jag upp och läste klart Porslinsguvernanten av Margery Allingham. Hade faktiskt glömt bort delar av intrigen så det gjorde det bara till en ännu bättre läsupplevelse.

På vägen hem handlade jag avocado, färskpotatis, färsk lök i knippe och massa andra godsaker för en smaskig lunch imorgon tillsammans med L och I.

Jag kom hem och noterade lätt märkliga formationer på min kropp efter dagens solbadande, t ex så har jag ett sicksack-hack på vänster arm och en konstig ljusare fläck ovanför vänster bröst. De uppstod antagligen när jag svept över mig skjortan och försvann in i läsningen. Jag är dessutom ojämnt brun lite här och var på kroppen eftersom jag är dålig på att leka ”helstekt gris”.

Annonser

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: