Ett eget rum

april 25, 2009

Det bidde en tumme…

Filed under: Uncategorized,Utflykter — klotho @ 20:46

Inte London, inte Warszawa…inte heller Barcelona eller Amsterdam utan Köpenhamn. Den planerade storstadsresan kom ju av sig lite när vi fick varsel på jobbet och det kändes inte helt smart att boka en resa när jag inte visste om jag skulle få behålla jobbet eller ej. Så efter många funderingar blir det en tripp till Köpenhamn via Louisiana tillsammans med min syster för att ”icke-fira” min födelsedag. Förhoppningsvis blir det inget varsel till hösten och jag kan planera in en storstadsweekend med lite mer framförhållning.

På Louisiana så visar de Max Ernst. Jag vet inte så mycket mer om honom än att jag har hört namnet, men egentligen så spelar det ingen roll vad de visar på Louisiana, det är bara så underbart att vara där. Enligt syrran så ska det regn som förmörkar början av nästa vecka avta och vi skall få fint väder så det är bara att hoppas att det blir så, så att man kan njuta av trädgården och utsikten över Öresund.

Annonser

2 kommentarer »

  1. Max Ernst var ihop med Leonora Carrington när hon var ung, en surrealist som jag nyss läste en bok av. Hon var framförallt konstnär, målade och skulpterade. Han är väl också surrealist då, kan jag tänka.

    Kommentar av snowflake — april 28, 2009 @ 05:16 | Svara

    • Leonora Carrington lät intressant. Max Ernst har gått från den ena ismen till den andra, det var en oerhört intressant utställning, att följa hans utveckling som konstnär. Rekommenderas

      Kommentar av klotho — maj 4, 2009 @ 17:35 | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: